Туристичний магазин - товари для туризму та кемпінгу | Туристичне спорядження - DomSporta
yearsOfCompany

11 років
на ринку України

Товари для туризму


0
731 грн

0
1044 грн

0
  • Сезонность:  Летние
1320 грн

0
1634 грн
Товари для туризму

Все для туризму

Подорожі та туризм стають все більш актуальними і популярними видами відпочинку. Малорухливий спосіб життя, офісна робота, стрімкий ритм життя викликають бажання провести вільний час інакше - в оточенні гарної природи, без шуму мегаполісу і звичних зручностей. Сьогодні немає проблем в тому, щоб організувати подібну поїздку, тим більше, зовсім необов'язково їхати далеко від дому. Але навіть до невеликого подорожі варто як слід підготуватися.

Вибір туристичної екіпіровки

Розпочати підготовку до туристичної вилазки слід з підбору екіпіровки і туристичного спорядження. Виробники даної категорії товарів подбали про те, щоб у мандрівників було все необхідне:

  • палатка і спальний мішок;
  • GPS-навігатори та навігаційні системи, прилади для зв'язку;
  • автомобільні тенти і автобагажники;
  • рюкзаки, килимки та каремати;
  • пальники, мангали, барбекю;
  • посуд і ножі для походів;
  • трекінгові палки, ліхтарі;
  • меблі для кемпінгу і надувні меблі;
  • автохолодильники і набори для пікніка;
  • туалети;
  • кріплення для велосипедів, бордів, лиж;
  • камери, пакувальні мішки і чохли, аксесуари і багато іншого.

Як вибрати з такого великого списку дійсно необхідні предмети і не везти з собою в подорож зайвий вантаж? Спробуйте оцінити свої потреби на відпочинок. Для цього дізнайтеся максимально багато характеристик того місця, де плануєте відпочивати. Далеко не завжди буде потрібна намет і спальник (наприклад, якщо зупинятися плануєте в готелі), а ось мінімальний похідний набір посуду, трекінгові палки, рюкзаки та каремати точно знадобляться, якщо запланований відпочинок на природі і піші переходи. Товари для туризму підбирайте з особливоюретельністю. Одна з основних завдань предметів даної категорії - забезпечення безпеки і комфорту власника. Віддайте перевагу продукції виробників, вже завоювали позитивну репутацію - відгуки про них можна знайти в Мережі. При виборі спорядження враховуйте:

  • свої фінансові можливості;
  • мета поїздки;
  • тривалість подорожі.

Якщо ви їдете відпочивати на авто - не забудьте купити спеціальні кріплення для туристичного спорядження і автобагажник. У ньому можна буде розмістити більшу частину багажу. А для тих предметів, які можуть знадобиться в будь-який час походу - виберіть міцний і надійний рюкзак. Саме його підбору варто приділити особливу увагу. Крім рюкзака є ще кілька товарів для туризму, що характеризуються як найпопулярніші і затребувані.

Популярні товари для туризму

Туристичний магазин DomSporta пропонує купити все для подорожей і походів за доступною ціною. Більш того, на сайті є категорія товарів зі знижкою, де можна знайти окремі пропозиції зовсім недорого. Серед них нерідко зустрічаються і найпопулярніші туристичні товари. Рюкзак вибирайте особливо ретельно. Віддайте перевагу продукції відомих брендів - при трохи вищою ціною таке спорядження виявиться відмінної якості і користь від покупки буде очевидна. На що звернути увагу при виборі рюкзака? вивчіть:

  • місткість вироби (вимірюється і вказується в літрах);
  • якість і міцність матеріалу пошиття;
  • надійність кріплення лямок;
  • наявність додаткових кріплень і великого числа кишень.

Пам'ятайте - ваш рюкзак повинен не тільки вмістити всі необхідні предмети, а й витримати отриманий вага. Ще один популярний у туристів товар - намет. Її вибирати слід настільки ж уважно. Визначтеся з кількістю осіб, для яких шукайте «будиночок», в погодними умовами, в яких буде експлуатуватися спорядження. Намет повинна надійно захищати від вітру, вологи, бути стійкою, з міцними швами і каркасом. Вибирайте модель, яку зможете легко зібрати і швидко розібрати. Якою вона повинна бути:

  • доступною за вартістю;
  • зручною для всіх «користувачів»;
  • виконаної з якісних сучасних матеріалів;
  • обов'язково непромокаючої;
  • здатної захистити не тільки від опадів і вітру, але і від комах.

Намети представлені в широкому діапазоні розцінок, і в кожній з груп можна знайти якісні і надійні варіанти. Вибирайте уважно, враховуючи конструкцію будиночка, кількість шарів покриття, міцність і тип каркаса (двоскатний, напівбочка, півсфера).
У туристичному магазині в Києві вам запропонують великий вибір килимків і карематів. Ці прості на вигляд вироби захистять від холоду і вологи, дозволять з комфортом розміститися для сну або на пікнік. Мала вага виробів забезпечує простоту їх транспортування - просто згорніть у рулон і прикріпіть до рюкзака. Килимок слід підстелити і під спальний мішок - так холод землі не добереться до імпровізованої ліжку. На карематах можна сидіти навіть на вологій землі - вони не пропускають вологу і не намокають.
Для хорошого сну знадобиться спальний мішок. Основний критерій вибору цього виду туристичного спорядження - температурний режим. Є мішки, в яких і за Полярним колом тепло, а є ті, які будуть актуальні тільки літніми ночами. Основних типів спальних мішків три - кокон, ковдру і ковдру з підголовником. В коконі простіше зігрітися - він вузький, щільний, закриває все тіло, не допускаючи зайвого повітря. Ковдри більше підійдуть для літніх турпоходів - взимку вони не дуже практичні. Температурний режим спальних мішків - найважливішийпараметр вибору. Пухової наповнювач витримає мороз до-40С, синтетичний варіант до -20С.
Гермоупаковки, гермомешкі, чохли - ці невеликі предмети легко забути придбати. Але вони необхідні, адже служать для захисту ваших речей від впливів ззовні. У таких упаковках одяг, їжа, предмети особистої гігієни, техніка залишаться сухими і неушкодженими. Якщо збираєтеся в гори - озаботьтесь покупкою міцних трекінгових палиць, надійної амуніції, мотузок, хорошого спальника. Якщо ж запланований спокійний відпочинок на природі без екстриму - особливу увагу приділіть вибору кемпінгових товарів.

Товари для кемпінгу

Що запропонує наш туристичний магазин?

  • Намети для відпочинку та намети для зустрічей веселою великій компанії.
  • Зручну кемпінгову меблі - столи, стільці, гамаки, ліжка, кухні, надувні матраци, крісла.
  • Набори для пікніка, оформлені в практичні і зручні сумки, кошики, бокси.
  • Біотуалети, без яких не обійтися на природі, і супутні товари.
  • Автохолодильники та акумулятори холоду до них, які допоможуть зберегти продукти для відпочинку свіжими.
  • Накидки і чохли для автомобілів, які захистять ваш транспорт в той час, коли ви відпочиваєте і не користуєтеся їм.
  • Всі ці та багато інших товарів можна замовити онлайн з доставкою не тільки до Києва, але і по Україні. Купити легко - достатньо заповнити форму замовлення на сайті магазину туристичного спорядження DomSporta або зателефонувати нам. Чому варто вибрати спеціалізовані приналежності, а не обійтися «домашніми» версіями посуду і стільців? Причина проста - спеціально розроблені товари володіють малою вагою, вони компактні, легко і швидко складаються, не схильні до псування і деформації під дією вологи, пилу, температурних перепадів. Це - кращийвибір для подорожей.

    Каталог інтернет-магазину туристичного спорядження

    У туристичному магазині DomSporta ви можете купити все, що вам буде потрібно для подорожі без нічого або складного пішого походу. Якщо ви не впевнені в правильності вибору спорядження - зверніться до консультантів магазину і ми разом підберемо оптимальний набір екіпіровки. В каталозі сайту можна вивчити докладні характеристики всіх представлених товарів, порівняти їх, почитати відгуки покупців, дізнатися, скільки коштує зацікавив предмет. Наш каталог - зручна онлайн-майданчик для вибору і придбання товарів для туризму. Усепредставлені предмети поділені на категорії, завдяки чому не буде складностей у знаходженні необхідної товари. Ви можете скористатися фільтром для вибору товарів за критерієм: виробник, вартість. Магазин туристичного спорядження DomSporta працює в онлайн режимі - вивчити пропозиції та залишити заявку на покупку необхідних товарів ви можете в будь-який час доби. Ми зв'яжемося з вами для узгодження деталей і оформлення покупки. Залишиться лише отримати її в зручному для цього поштовому відділенні. по Києвуорганізована кур'єрська доставка.